H Samsung ανακοίνωσε τον πρώτο επεξεργαστή για συστήματα καμερών σε smartphones ο οποίος αποδίδει 64 megapixels!

Ο νέος Samsung ISOCELL Bright GW1 ενσωματώνει ένα εξαιρετικά μικρού μεγέθους pixel των 0.8 μικρομέτρων (μm) και θα ενώνει τέσσερα pixels σε ένα, με σκοπό τη μέγιστη ανάλυση των φωτογραφιών σε όλες τις φωτιστικές συνθήκες. Σύμφωνα με την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, θα παράγονται φωτογραφίες των 64 megapixels σε συνθήκες με πλούσιο φωτισμό και φωτογραφίες των 16 megapixels σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

 

"Τα τελευταία χρόνια, τα smartphones έχουν γίνει τα βασικά εργαλεία με τα οποία καταγράφουμε και μοιραζόμαστε τις καθημερινές μας στιγμές" όπως αναφέρει o εκπρόσωπος της Samsung Yongin Park. "Με περισσότερα pixels και υψηλότερη τεχνολογία, ο νέος επεξεργαστής θα ανεβάσει το επίπεδο στα σημερινά smartphone και θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο θα καταγράφουμε την καθημερινότητά μας."

 

 

Σε άλλα χαρακτηριστικά, ο νέος επεξεργαστής θα προσφέρει το υψηλής ακρίβειας σύστημα εστίασης Super PD, καθώς και δυνατότητα καταγραφής Full HD βίντεο στα 480 fps!

Ο Samsung ISOCELL Bright GW1 είναι προγραμματισμένος να μπει στη γραμμή παραγωγής στο δεύτερο μισό του 2019, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το πότε θα ενσωματωθεί σε smartphones.