Πριν μερικές ημέρες, σε σχετικό άρθρο σας είχαμε παρουσιάσει την είδηση που έκανε τον γύρο τού διαδικτύου με το αυγό που κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 52 εκατομμύρια likes στο Instagram!

Όλοι πίστευαν πως το συγκεκριμένο account ήταν απλώς τεράστιο troll με σκοπό απλώς να μαζευτούν εκατομμύρια likes. Οι ίδιοι οι δημιουργοί είχαν γράψει:

"Ας κάνουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί, παίρνοντας την πρώτη θέση στις φωτογραφίες με τα περισσότερα likes στο Instagram!" 

 

 

Λίγες ημέρες μετά τον πανικό που έγινε, το εν λόγω αυγό ξεκίνησε να ραγίζει μέρα με τη μέρα. Ήταν ξεκάθαρο πως κάτι ετοιμαζόταν να γίνει όταν το αυγό θα έσπαγε εντελώς. Κάποιο δεύτερο ακόμη πιο γερό troll; 

Όχι, όλο αυτό δεν ήταν απλά troll, αλλά μία πάρα πολύ έξυπνη κίνηση ώστε το αυγό να περάσει το μήνυμά του!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Phew! I feel so much better now 😊 If you’re feeling the pressure, visit talkingegg.info to find out more. Let’s build this list together 🙌 #EggGang #WeGotThis #TalkingEgg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) στις

 

Όπως φαίνεται, το αυγό δεν άντεξε την πίεση όλης αυτής της δημοσιότητας και της υπερέκθεσης του Instagram, κι έσπασε! Παροτρύνει μάλιστα τους εκατομμύρια ακόλουθούς του, να μοιράζονται τα προβλήματά τους και γι'αυτό, προτείνει τη νέα του ιστοσελίδα talkingegg.info. Εκεί, οι χρήστες μπορούν να βρουν δεκάδες χρήσιμα links με ομάδες, πληροφορίες και οργανισμούς για τη ψυχική υγεία του ανθρώπου.

Εν κατακλείδι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλο αυτό ήταν ένα καλοφτιαγμένο "κοινωνικό πείραμα" που μόνο καλούς σκοπούς είχε. Και ίσως αυτό να είναι μόνο η αρχή, αφού το @world_record_egg, μεταμορφώθηκε σε @the_talking_egg.

 

Ποιά είναι η δική σας άποψη για όλο αυτό; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!