Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός μας με θέμα Blue έληξε πριν από λίγα 24ώρα και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 570 μέσα σε διάστημα 20 ημερών! Το θέμα που επιλέχθηκε έδινε βάση στο μπλε χρώμα το οποίο επικρατεί, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, σε κάθε σημείο της χώρας μας! Παρότι ο διαγωνισμός διεξήχθη στα μέσα του καλοκαιριού, η ανταπόκρισή σας ήταν μεγάλη και σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Για μία ακόμη φορά η επιλογή της νικήτριας 10άδας ήταν δύσκολη, καθώς το επίπεδο των συμμετοχών ήταν αρκετά υψηλό. Υπενθυμίζουμε, για τα πιο παλιά μας μέλη, ότι στο site μας πλέον δεν υπάρχει η διαδικασία της ψηφοφορίας, αλλά οι νικητές αναδεικνύονται από την εκάστοτε κριτική επιτροπή. Στη σελίδα "Κριτές" του κάθε διαγωνισμού, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα άτομα που συγκροτούν την κριτική επιτροπή κάθε φορά.

 

Το θέμα του διαγωνισμού

Επρόκειτο για ένα -θεωρητικά- εύκολο και γενικό θέμα, το οποίο άφηνε πολλά περιθώρια στους συμμετέχοντες. Φυσικό επακόλουθο αυτού είναι ότι οι συμμετοχές είχαν πολύ μεγάλη ποικιλία, διαφορετική ματιά και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του θέματος.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές τού διαγωνισμού. Πατώντας στο ονόμα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα της Ροής σας. Απολαύστε τις καλύτερες λήψεις!

 

Φωτογραφία του χρήστη EvAggelos Gouvelis

 

Φωτογραφία του χρήστη Nik Xalk

 

Φωτογραφία του χρήστη Vasilis Karamanlis

 

Φωτογραφία του χρήστη Θωμάς Πατσέας

 

Φωτογραφία του χρήστη Elias Toufexidis

 

Φωτογραφία του χρήστη Orpheus Legno

 

Φωτογραφία του χρήστη Petros Mpakatsias

 

Φωτογραφία του χρήστη Tilemachos Kouklakis
 
Φωτογραφία του χρήστη Maria Symeonidou

 

Φωτογραφία του χρήστη Kostas Gur

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στην σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι για μεγαλύτερους διαγωνισμούς!