Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Έληξε εχθές ο διαγωνισμός με θέμα Food και ανακοινώθηκαν οι νικητές ζωντανά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν Food και όχι Food Photography. Αυτό σημαίνει πως δεχτήκαμε όλες φωτογραφίες στις οποίες κυριαρχεί νοηματικά το φαγητό και όχι μόνο still life φωτογραφίες πιάτων! 

 

Οι συμμετοχές

Οι συμμετοχές του διαγωνισμού ήταν λίγο περισσότερες από 200 και ήταν ίσως απο τους πιο εύκολους διαγωνισμούς όσο αναφορά την επιλογή των νικητών. Και αυτό, διότι ανάμεσα στις συμμετοχές βρίσκαμε ή πάρα πολύ καλές φωτογραφίες πιάτων ή μέτρια snapshots κινητών.

Ωστόσο η δεκάδα που συγκεντρώθηκε, όπως πάντα αποκτά ενδιαφέρον με την κάθε μία λήψη να ξεχωρίζει για τον δικό της λόγο.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Για την ανάδειξη των νικητήριων λήψεων, όπως πάντα, υπεύθυνη ήταν η κριτική επιτροπή. Φυσικά, η πρώτη ανακοίνωση έγινε μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube, στην οποία μαζί σχολιάσαμε και συζητήσαμε κάθε μία λήψη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός 

Μία από τις αγαπημένες -κατά πολλούς- εποχές του χρόνου έφτασε! Το θέμα του διαγωνισμού μας στρέφεται ασφαλώς γύρω από τα Χριστούγεννα και ζητάμε από εσάς να μας στείλετε τις καλύτερες λήψεις σας στις οποίες να είναι φανερό το εορταστικό πνεύμα αυτών των ημερών. Καλές γιορτές και καλές λήψεις! 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John Spathas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nick Paschalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Aggelos Mpantazos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Chronis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Yannis Sikianakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Τάσος Χατζηκύρου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Παπακώστας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Γιακεζόγλου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σωτηρης Τσαλιγοπουλος

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!