Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

O πρώτος διαγωνισμός για το 2020 θέλαμε να είναι κάτι εντυπωσιακό, γι' αυτό και το θέμα που διαλέξαμε ήταν το Night Sky! Αυτό που ζητήσαμε ουσιαστικά από εσάς, δηλαδή, ήταν να αποτυπώσετε τον νυχτερινό ουρανό και να προσπαθήσετε να συμπεριλάβετε στο κάδρο σας κι άλλα στοιχεία, εμπλουτίζοντας την εικόνα.

 

Οι συμμετοχές

Όπως ήταν αναμενόμενο, επρόκειτο για έναν διαγωνισμό ο οποίος δεν ήταν εύκολο να μαζέψει μεγάλο αριθμό συμμετοχών, ωστόσο ήταν σίγουρο ότι πολλές από αυτές θα ήταν εντυπωσιακές! Έτσι κι έγινε λοιπόν! Η κριτική επιτροπή, στην οποία ανήκε και ο Κωνσταντίνος Θεμελής, ως ειδικός πάνω στο είδος τής αστροφωτογραφίας, ξεχώρισε τις 10 καλύτερες λήψεις και τις ανακοίνωσε μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTubeΠαρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Για τον επόμενο διαγωνισμό καλείστε να εντοπίσετε και να αποτυπώσετε αντιθέσεις γύρω σας. Οι αντιθέσεις αυτές μπορούν να είναι είτε χρωματικές, είτε τονικές, είτε νοηματικές, είτε οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε!

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Contrasts εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Θάνος Παρασκευόπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giannis Voutirakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Christos Danoglou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Robert Szymanski

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Νέστορας Κεχαγιάς

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Makrygiannis Sotiris

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Manos Tzavaras

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Χρήστος Παλαντζας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Pinelopi Theotikou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Alexis Kapsomenos

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!