Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Banana από φωτογραφικός διαγωνισμός, μετατράπηκε στο απόλυτο φωτογραφικό challenge! Η πρόκληση που σας θέσαμε, ήταν να φωτογραφίσετε μία και μόνο μπανάνα, χωρίς επιπλέον πολλά στοιχεία στο παρασκήνιο. Θέλαμε να σας ακονίσουμε το μυαλό δημιουργικά και φωτογραφία και να δούμε τι ιδέες θα σκεφτείτε...

 

Οι συμμετοχές

Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι συμμετοχές σας να είναι ίσως από τις πιο δημιουργικές που έχουμε δει στους τελευταίους διαγωνισμούς, με πάρα πολύ έξυπνες ιδέες και ιδιαίτερες εκτελέσεις! Ο καθένας με τον δικό του τρόπο και την μοναδική του φαντασία, κατάφερα να φωτογραφίσει μία μπανάνα σε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος και περιβάλλον κάθε φορά. Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους!

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Μετά την πραγματικά μεγάλη επιτυχία του πρώτου photo challenge που σας θέσαμε με την μπανάνα, σειρά έχει κάτι εξίσου δύσκολο! Είδαμε πως αυτοί οι "δύσκολοι διαγωνισμοί" σας αρέσουν και μάλιστα σας "ακονίζουν" δημιουργικά το μυαλό, έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με 2ο photo challenge με θέμα ένα πιρούνι!

Σε αυτό το photo challenge λοιπόν, πρέπει να πρωταγωνιστεί ένα και μόνο πιρούνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μειρκά συμπληρωματικά αντικείμενα, όμως σε καμία περίπτωση να μην κλέβουν την παράσταση.  Μην ξεχνάτε: Στα photo challenges, οι φωτογραφίες με την μεγαλύτερη δημιουργικότητα, κερδίζουν πόντους!

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Yiannis Romaios

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitra Papageorgiou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Pinelopi Theotikou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Tsotzolas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γεωργία Πηδάκου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes 

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John Antonakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αντώνης Παπακωνσταντίνου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ioannis Varoutis

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!