Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού που κάναμε σε συνεργασία με το Hip Hop Smile Festival τον περασμένο μήνα! Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που αγκαλιάσατε τόσο τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, διότι ο σκοπός ήταν και είναι ο ίδιος: τα παιδιά! 

 

Τι είναι το Hip Hop Smile Festival

Το Hip Hop Smile Festival είναι ένα μουσικό φεστιβάλ που διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά. Το φεστιβάλ έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα δίνονται κάθε χρόνο στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Πέρα από την μουσική σκηνή του HHSF που θα υποδεχτεί διάφορους καλλιτέχνες, το φεστιβάλ πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις όπως: έκθεση φωτογραφίας, θέατρο, graffiti, χορούς, σεμινάρια break dance κ.α.

 

Ο σκοπός του φεστιβάλ

  1. Η προβολή της εθελοντικής προσφοράς, όλων των εμπλεκομένων για αυτόν τον σκοπό
  2. Η προβολή σωστών προτύπων και ανθρώπων με αξίες και ιδανικά
  3. Η διάδοση της ιδέας του "Χαμόγελου Του Παιδιού"
  4. Η συλλογή χρημάτων για τις ανάγκες του οργανισμού
  5. Η ανάδειξη νέων καλλιτεχνών σε όλα τα επίπεδα αυτής της κουλτούρας (MCing, DJing, B-boying, Graffiti writing, Beatbox)

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Christina Stefani
 

Λίγα λόγια για το διαγωνισμό 

Στα πλαίσια της υποστήριξής μας προς το φεστιβάλ, αποφασίσαμε με την ομάδα του Hip Hop Smile Festival να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας! Το θέμα του διαγωνισμού ήταν "Αγάπη, Χαμόγελο και Φως" και οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν από τον διαγωνισμό θα κοσμούν τη φωτογραφική έκθεση του φεστιβάλ!

 

Ο σκοπός του διαγωνισμού

Τα έργα των νικητών θα τεθούν προς πώληση με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού και κάλυψη μέρους των αναγκών των εκατοντάδων παιδιών που στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι τιμές θα ανακοινωθούν με την έναρξη της έκθεσης και τα χρήματα θα πηγαίνουν απευθείας στον οργανισμό και όχι στη διοργάνωση. Σας θέλουμε πλάι μας και σε αυτή τη δράση!

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές τού διαγωνισμού. Απολαύστε τις καλύτερες λήψεις του διαγωνισμού και επισκεφθείτε την έκθεση φωτογραφίας του φεστιβάλ για να υποστηρίξετε αυτή την προσπάθεια! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Elena Kiriakidou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Mady Lykeridou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Χριστίνα Σφικτου
 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Στελιος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Rena Nikola

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Alexander Chrisakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Chronis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κώστας Πίκουλας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Christina Stefani

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ιωάννα Βο

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ελένη Γιατρά

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές του διαγωνισμού εδώ. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το φεστιβάλ εδώ. Και εμείς σας περιμένουμε όλους στα εγκαίνια του φεστιβάλ και της έκθεσης στις 19 Οκτώβρη στις 21:00 στο Romantso! Τα λέμε εκεί!