Το photocontest.gr έχει ανανεωθεί εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα! 

Όντας η μεγαλύτερη φωτογραφική κοινότητα στην Ελλάδα, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο στα 18.000 εγγεγραμμένα μέλη μας! Ποιά είναι όμως η σημαντικότερη αλλαγή που χαρακτηρίζει το νέο μας site; Την έχετε ανακαλύψει;

Είναι ολοφάνερο ακόμη και με μία γρήγορη ματιά στο νέο site πως οι αλλαγές είναι πολλές. Ξεκινώντας από αυτές που φαίνονται πιο εύκολα, τις γραφιστικές, ο Δημήτρης Βακρινός όρισε το site να ακολουθάει minimal ύφος, όπως και το νέο λογότυπο που σχεδίασε.

Ωστόσο, ο Τάσος Μασχαλίδης φρόντισε το νέο site να τρέχει πιο γρήγορα από ποτέ και να λειτουργούν όλα άψογα! Έτσι, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα χωρίς άλλα τεχνικά προβλήματα και υποσχόμαστε την γρηγορότερη εξυπηρέτηση μέσω του info@photocontest.gr σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα.

 

Το κυριότερο όμως είναι η σελίδα της Ροής!

Μία εντελώς νέα προσθήκη που χτίσαμε από το μηδέν προκειμένου να φέρουμε τον social χαρακτήρα στο site μας.

Στην σελίδα "Ροή" (γνωστή και ως newsfeed από άλλα κοινωνικά δίκτυα), κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για νέα άρθρα και διαγωνισμούς αλλά και να βλέπει νέο φωτογραφικό υλικό από κάθε χρήστη που ακολουθεί!

 

 

Εσείς την ανακαλύψατε;

Συνδεθείτε με περισσότερα μέλη της κοινότητα μας για να αποκτήσει μεγαλύτερη ζωή και κίνηση η Ροή σας! Επισκεφθείτε την καρτέλα "Μέλη" ή αναζητήστε καλούς φωτογράφους μέσα από τις συμμετοχές του εκάστοτε διαγωνισμού, και συνδεθείτε μαζί τους!

Με την προσθήκη αυτής της σελίδας, μπορούμε πλέον να πούμε ότι το photocontest.gr λειτουργεί ως ένα “Facebook για φωτογράφους”.

Ποια είναι η γνώμη σας; Πείτε μας κάτω στα σχόλια!