Το νέο ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες δημιουργούς, είναι στο Novus City Hotel στην αίθουσα «Grand City Hall». Η διεύθυνση του ξενοδοχείου είναι: Kαρόλου 23, Πλατεία Καραϊσκάκη, ελάχιστα μέτρα από το σταθμό του μετρό (στάση Μεταξουργείο). 

Ύστερα από την επιτυχία των δύο Photonet Special Days που διοργανώθηκαν το 2016 σε Κρήτη και Αθήνα η φετινή διοργάνωση θα είναι διευρυμένη σε συμμετοχές εταιριών, ενώ παράλληλα θα φιλοξενήσει και επιλεγμένες φωτογραφικές ομάδες, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά των μελών τους και να έρθουν σε επαφή με το ευρύ κοινό, στα πλαίσια της γενικότερης σχετικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει το Photonet.

 

Η γενική φιλοσοφία των Photonet Special Days:

Στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό.

Το σκεπτικό διοργάνωσης των Photonet Special Days είναι να αποτελούν ευέλικτες διοργανώσεις βραχείας διάρκειας (1-2 ημέρες maximum) με ιδιαίτερα οικονομικό κόστος συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους.

Κατά περίπτωση (ανάλογα με την πόλη διοργάνωσης) τα Photonet Special Days μπορεί να συνδυαστούν με διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, σε συνεργασία με τους κατά τόπους φωτογραφικούς φορείς.

Ο στόχος είναι διπλός: Αφενός να μην υπάρχουν αυξημένες ανάγκες προετοιμασίας, οργάνωσης και υλοποίησης της συμμετοχής τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Αφετέρου να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας με το κοινό που θα επισκέπτεται το εκάστοτε event, με αμοιβαία άνεση χρόνου, χωρίς τις πιεστικές συνθήκες που συνήθως επικρατούν στις μεγάλες διοργανώσεις – εκθέσεις.

Το κοινό που αφορά μια τέτοια διοργάνωση περιλαμβάνει τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) κάθε περιοχής, καθώς και όλουςτους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους, που εντάσσονται σε σωματεία, ομάδες, λέσχες κ.λπ.