Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Αν και το θέμα του διαγωνισμού ήταν κάτι αρκετά απλό κι εύκολο, φάνηκε πως δυσκόλεψε τα περισσότερα μέλη της κοινότητας. Φυσικά ο καιρός δεν ήταν και ο καταλληλότερος, αφού οι βροχές σταμάτησαν λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του θέματος.

Όπως και να έχει, ο διαγωνισμός έτρεξε για κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες, και κατάφερε να συγκεντρώσει 310 συμμετοχές. Κάθε φωτογράφος κατέγραψε με τον δικό του τρόπο το θέμα "ομπρέλα" και αυτό είχε σαν συνέπεια να έχουμε από πορτραίτα, φωτογραφίες δρόμου, μέχρι και τοπία στην τελική δεκάδα!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Το λέμε κάθε φορά, αλλά είναι απαραίτητο να το επαναλαμβάνουμε για τους νέους της κοινότητας. Οι νικήτριες φωτογραφίες αναδεικνύονται μετά από σύστημα ψηφοφορίας τής επιτροπής του εκάστοτε διαγωνισμού.

Οι νικήτριες λήψεις, όπως πάντα ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν πρώτα μέσα από την ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Το εν λόγω επεισόδιο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε καμία μελλοντική εκπομπή ή βίντεο.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη νικήτρια δεκάδα! Πατώντας στο όνομα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους.

 

Οι επόμενοι διαγωνισμοί

Στο τέλος της εκπομπής σας παρουσιάσαμε και τον επόμενο διαγωνισμό με τίτλο "Frame Inside a Frame". Ο διαγωνισμός είναι χορηγία του MyCamera.gr, καθώς οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν ένα φωτογραφικό λουρί της επιλογής τους από το www.mycamera.gr

Φυσικά, για μερικές ημέρες ακόμη, τρέχει και ο διαγωνισμός Red Color, με χορηγό το περιοδικό Photonet. Πηγαίνετε στη σελίδα των διαγωνισμών και δηλώστε συμμετοχή και στους δύο!

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Andreas Kalavrouziotis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη George Papapostolou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Vagelis Mokos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Γιώτα Βροχίδου

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Duende Encantado

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Stratis Alvanos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Vaggelis Anastasopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Τάσος Χατζηκύρου

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Stratos Psarakis

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τις φωτογραφίες!

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!