Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Words & Letters είχε ένα απλό και πολύ εύκολο θέμα. Ωστόσο οι συμμετοχές και το επίπεδο δεν ήταν και από τα καλύτερα που έχουμε δει. Αυτό συμπεραίνουμε ότι οφείλεται στο φωτογραφικό ενδιαφέρον του θέματος, γι αυτό ο επόμενος διαγωνισμός έχει τίτλο ένα κλασσικό φωτογραφικό θέμα: Shadows!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή και παρουσιάστηκαν μέσα από την εκπομπή μας Photolive που θα βρείτε παρακάτω, ήταν συνολικά 10. Με εξαίρεση τους 3 πρώτους που κέρδισαν το μεγάλο δώρου του διαγωνισμού, οι υπόλοιποι παρουσιάστηκαν όπως πάντα με τυχαία σειρά.

 

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Ήρθε η ώρα να εστιάστε και φωτογραφίστε σκιές! Δηλώστε συμμετοχή ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας στον διαγωνισμό και μοιραστείτε τις λήψεις σας με την κοινότητα!

 

Οι νικητές

Σας παρουσιάζουμε τις 8 καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό. Πατώντας στα ονόματα των νικητών μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Νελη Αντωνιαδου

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Stabanis Kostas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Μαγδαληνή Ματσούκα

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Σταύρος Κανταρτζής

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη ΣΟΦΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Κωνσταντίνος Φινές

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!