Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Αν και ήταν κάπως ιδιαίτερο το θέμα, ο διαγωνισμός Architecture κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών από εσάς, συγκεντρώνοντας σχεδόν 600 λήψεις! Η αλήθεια είναι ότι σε ένα τέτοιο θέμα, δεν περιμέναμε να δούμε τόσες πολλές φωτογραφίες, και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όπως αποδείχθηκε, η "ελαφριά" μορφής αρχιτεκτονική φωτογραφία, δεν σας φοβίζει! 

Φωτογραφίες με υπέροχα και εντυπωσιακά κτήρια ή γέφυρες γέμισαν τις σελίδες τού διαγωνισμού. Αυτό όμως, όπως σας είχαμε πει δεν είναι πάντα αρκετό. Ψάξαμε να αναδείξουμε φωτογραφίες που όχι μόνο απεικόνιζαν αρχιτεκτονικά επιτεύγματα, αλλά παράλληλα είχαν και φωτογραφικό ενδιαφέρον. Όλες τις συμμετοχές μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα του διαγωνισμού, αφού σε αυτό το άρθρο, όπως πάντα, θα δούμε μόνο εκείνες που ξεχώρισαν.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Το λέμε κάθε φορά, αλλά είναι απαραίτητο για τους νέους της κοινότητας να επαναλάβουμε πως οι νικήτριες φωτογραφίες αναδείχθηκαν μετά από σύστημα ψηφοφορίας τής επιτροπής του διαγωνισμού.

Όπως πάντα, ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν πρώτα μέσα από την ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Το εν λόγω επεισόδιο μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και να πατήσετε το καμπανάκι για να μην χάνετε καμία μελλοντική εκπομπή ή βίντεο.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη νικήτρια δεκάδα! Πατώντας στο όνομα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους.

 

Οι επόμενοι διαγωνισμοί

Πριν δούμε αναλυτικά τους νικητές, σας υπενθυμίζουμε ότι τρέχουν δύο νέοι διαγωνισμοί με τίτλους: Umbrellas και Red Color. Πηγαίνετε στη σελίδα των διαγωνισμών και δηλώστε συμμετοχή!

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Serge Traveler

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Christos Viskadourakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη ΜΑΝΟΣ Χ.

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Alexan Dros

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Ntafos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Konstantina Pont

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Maria Karagkiozi

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Μώρος Νίκος

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dionisis Partheniadis

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τις φωτογραφίες!

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!