Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Με τόσο βροχερές ημέρες που πέρασαν το προηγούμενο διάστημα, δεν γινόταν να μην βάλουμε ένα σχετικό διαγωνισμό φωτογραφίας. Για τίτλο επιλέξαμε το "Rainy Days", αφήνοντας το έτσι το θέμα ακόμη πιο ανοιχτό κι εύκολο προς όλους. Ο διαγωνισμός έτρεξε παραδοσιακά για 2 εβδομάδες, μέσα στις οποίες τα μέλη τής κοινότητας του Photo Contest μοιράστηκαν τις θεματικές τους λήψεις.

 

Οι συμμετοχές

Βροχερά τοπία, ψιχάλες βροχής, close-ups, macros, ακόμη και κεραυνούς είδαμε στις συμμετοχές. Παρόλα αυτά, ο όγκος των συμμετοχών δεν ήταν τόσο μεγάλος. Λίγες περισσότερες από 300 φωτογραφίες δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό και όπως πάντα, εμείς σας αναδείξαμε τις 10 καλύτερες.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Για την ανάδειξη των νικητήριων λήψεων, όπως πάντα, υπεύθυνη ήταν η κριτική επιτροπή. Φυσικά, η πρώτη ανακοίνωση έγινε μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube, στην οποία μαζί σχολιάσαμε και συζητήσαμε κάθε μία λήψη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Οι επόμενοι διαγωνισμοί

Reflections
"Ένα απλό και αγαπημένο θέμα το οποίο μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με ό,τι επιθυμείτε! Ο τίτλος του διαγωνισμού είναι "Αντανακλάσεις" και καλείστε να τις εντοπίσετε και να τις αποτυπώσετε με έναν πρωτότυπο και ενδιαφέρον τρόπο, με τον φωτογραφικό φακό σας! Ειδικά τις βροχερές αυτές μέρες, το νερό μπορεί να λειτουργήσει ως βοηθητικός παράγοντας στην προσπάθειά σας!" Δηλώστε συμμετοχή!

 

- Macro Photography
"Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είδη φωτογραφίας αποτελεί αναμφισβήτητα η μακρο-φωτογραφία! Ο μικρόκοσμος ο οποίος ανοίγεται μπροστά στα μάτια μας όταν κοιτάμε μέσα από έναν μάκρο φακό, μπορεί πραγματικά να καθηλώσει τον οποιοδήποτε. Σκοπός σας είναι να εντοπίσετε τα ενδιαφέρονται κάδρα αυτού του "κόσμου" και να τα αποτυπώσετε με φαντασία!" Δηλώστε συμμετοχή!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Τάσος Χατζηκύρου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Νανσυ Ανδριτσοπουλου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Antonis Koliadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nikos Stamatis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κωνσταντίνος Αλειφέρης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Yannis Darlas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αναστασία Καρεκλά

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Παπακώστας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ελε νη

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!