Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Contrasts έληξε με περισσότερες από 500+ συμμετοχές γεμάτες χρωματικές, τονικές και νοηματικές αντιθέσεις! Το νούμερο για ακόμη μία φορά είναι εντυπωσιακά υψηλό, το ίδιο και το επίπεδο. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν από τον διαγωνισμό!

 

Οι συμμετοχές

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και πρωτό-ανακοινώθηκαν μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTubeΠαρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο. 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Οι επόμενοι διαγωνισμοί

 

- Statues Photo Contest

Σε μια χώρα με τόσες χιλιάδες χρόνια ιστορίας όπως η Ελλάδα, η συγκεκριμένη κατηγορία λήψεων, έχει προφανώς ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Είτε σε υπαίθριους χώρους, είτε σε μουσεία, σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας υπάρχουν ευκαιρίες λήψεων αγαλμάτων. Φυσικά οι αντίστοιχες ευκαιρίες δεν λείπουν ούτε σε μια πιθανή εξόρμηση στο εξωτερικό.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Statues εδώ!

 

- Love Photo Contest

Ένα "παραδοσιακό" πλέον θέμα τέτοιες μέρες του χρόνου, με αφορμή την εορτή του Αγ.Βαλεντίνου, είναι το θέμα "Love"!

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να εστιάσετε σε "κλισέ" φωτογραφίες ζευγαριών. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη γύρω από το θέμα Love και δημιουργήστε εικόνες που αντικατοπτρίζουν την αγάπη ή τον έρωτα.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Love εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Η τελευταία λήψη κέρδισε το βραβείο του "χρυσού βατόμουρου", ως η πιο δημιουργική, αστεία και ιδιαίτερη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αιμίλιος Καμπριζεφ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Katerina Paik

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Kostas & Maeve

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ιωαννης Φωτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημητρης Θεοδωρακοπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Papazapraidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Sarantiti

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Apostolis Vasileiou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη EvAggelos Gouvelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γιάννης Παρασκευάς

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!