Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Έπειτα από το καθιερωμένο διάλειμμα που κάνουμε κάθε χρόνο επιτρέψαμε με νέο διαγωνισμό ο οποίος είχε τίτλο Water και σε αυτό το άρθρο θα δούμε όλες τις φωτογραφίες, καθώς και τους δημιουργούς τους, που ξεχώρισαν.

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν αρκετά γενικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν ανάμεσα σε όλα -ουσιαστικά- τα είδη φωτογραφίας. Έτσι, λάβαμε συμμετοχές οι οποίες περιελάμβαναν τοπία, μάκρο λήψεις, αεροφωτογραφίες, πορτραίτα, δράση και πολλά άλλα, δίνοντας ποικιλομορφία στην τελική μας 10άδα.

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Έχοντας μπει και πάλι σε ρυθμούς καραντίνας, θα πατήσουμε στη γνωστή και πετυχημένη συνταγή της προηγούμενης αντίστοιχης περιόδου, θέτοντάς σας ένα καινούριο Photo Challange από αυτά που αγαπήσατε. Αυτή τη φορά σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε συνδετήρες για να φτιάξετε τη δική σας σύνθεση.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Θεοδώρα Καρύδη

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Rentas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michael Kapsalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σωτήρης Ζαπαντιώτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Tsolas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αναστασία Καρεκλά

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Χρίστος Μηνά

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Gregory Thanos

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!