Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Έχοντας αφήσει πίσω (θεωρητικά τουλάχιστον) το ζεστό κλίμα και μπαίνοντας σιγά σιγά στον χειμώνα, το θέμα μας δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το "Cold". Έτσι, ζητήσαμε από όλους εσάς να φωτογραφήσετε εικόνες στις οποίες να αποτυπώνεται με τον πιο κατάλληλο τρόπο το κρύο.

 

Οι συμμετοχές

Για μία ακόμη φορά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300 μέσα σε ελάχιστες μέρες, παρόλο που ο καιρός κατά τη διάρκεια που έτρεχε ο διαγωνισμός δεν ήταν σύμμαχός μας, όντας ηλιόλουστος! Οι φωτογραφίες τοπίου, όπως είναι λογικό, είχαν την μερίδα του λέοντος, ενώ δεν έλειψαν και τα πορτραίτα, οι μάκρο λήψεις, καθώς και οι φωτογραφίες δρόμου!

 

Η ανάδειξη των νικητών

Η κριτική επιτροπή έκανε για μία ακόμη φορά τη δουλειά της ξεχωρίζοντας και αναδεικνύοντας τις 12 καλύτερες φωτογραφίες ανάμεσα στις 339 που μαζεύτηκαν συνολικά. Οι περισσότεροι από τους νικητές, επέλεξαν να βασιστούν στην απεικόνιση του χιονιού μέσα στο κάδρο τους προκειμένου να προσεγγίσουν το θέμα του διαγωνισμού.

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν! Ρίξτε μια ματιά και στα προφίλ των φωτογράφων πατώντας τα ονόματά τους κάτω από κάθε φωτογραφία. Ακολουθήστε όσους από αυτούς επιθυμείτε, ώστε να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα Ροή. Τέλος, περισσότερες βραβευμένες εικόνες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα "Φωτογραφίες".

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Θανάσης Πολιτόπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stratis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ελένη Ιωάννου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dion Pa

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Mertikas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Eirini Lachana

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ηλίας Παπαδόπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γιώργος Σερασίδης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John Ioannidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Kostas Gur

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη CJ Vrenas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Απόστολος Γκρίνιας

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στη σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται περισσότεροι διαγωνισμοί!