Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Emotions "έτρεξε" περίπου 15 ημέρες και ήταν ένας από τους διαγωνισμούς που πήγε αναπάντεχα καλά! Όχι μόνο από το θέμα των "αριθμών" αλλά και από το θέμα της ποιότητας των φωτογραφιών! Είναι κάτι που λατρεύουμε να βλέπουμε να συμβαίνει γιατί σημαίνει πως φωτογραφίσατε, πειραματιστήκατε και το αποτέλεσμα μαρτυρά όλα τα παραπάνω!

 

Ο χορηγός του διαγωνισμού

Τον διαγωνισμό υποστήριξαν με την χορηγία τους τα Shape n' Light Seminars, δίνοντας ένα πολύτιμο βραβείο-δώρο σε κάθε νικητή του διαγωνισμού! Μία θέση σε οποιοδήποτε από τα κορυφαία σεμινάρια Shape n' Light με διάσημους ξένους και Έλληνες βραβευμένους εισηγητές!

 

Οι συμμετοχές

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι χρήστες της κοινότητας του Photo Contest ξεπέρασαν τις 270 ενώ παράλληλα το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό! Όπως κάθε φορά, οι συμμετέχοντες σύγκριναν, σχολίασαν, εμπνεύστηκαν και συζήτησαν γύρω από τις φωτογραφίες των χρηστών.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Εμείς λοιπόν επιλέξαμε την δεκάδα των νικητών την οποία σας παρουσιάσαμε μέσα από την εκπομπή Photolive. Αν και με μερικά μικρά τεχνικά προβλήματα, εσείς ήσασταν εκεί και μας κάνατε παρέα μέχρι το τέλος και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό!

 

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν! Ρίξτε μια ματιά και στα προφίλ των φωτογράφων πατώντας τα ονόματά τους κάτω από κάθε φωτογραφία. Ακολουθήστε όσους από αυτούς επιθυμείτε, ώστε να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους στη σελίδα Ροή. Τέλος, περισσότερες βραβευμένες εικόνες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα "Φωτογραφίες".

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Timos Christoforidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Foteini Zaglara

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Εύα Παυλάκη

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefan Stathopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Chronis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vicky Markolefa

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γεωργία Χουρδάκη

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κώστας Πίκουλας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βαγγέλης Μπόζης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μαρία Πεκου

 

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς του Photo Contest! Μείνετε συντονισμένοι γιατί πάντα έρχονται περισσότεροι διαγωνισμοί!