Λίγα λόγια για το διαγωνισμό

Το θέμα του διαγωνισμού Holidays ήταν ένα αρκετά ελεύθερο και καλοκαιρινό θέμα που έτρεξε για τον μήνα Αύγουστο. Σχεδόν 600 συμμετοχές έστειλαν τα μέλη της κοινότητας του Photo Contest τα οποία και ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή τους.

 

Ο χορηγός

Χορηγός στον διαγωνισμό αυτόν ήταν η Nexus Publications και το περιοδικό Photonet, το οποίο στήριξε και βράβευσε τους νικητές δίνοντάς τους ένα βιβλίο της ψηφιακής φωτογραφίας ως δώρο στους πέντε μεγάλους νικητές. 

 

Οι συμμετοχές

Θάλασσες, παραλίες και ηλιοβασιλέματα πλημμύρισαν τη σελίδα των συμμετοχών, αλλά όχι μόνο! Υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι που έκαναν τη διαφορά εστιάζοντας σε κάτι διαφορετικό. Εμείς ανακοινώσαμε και σχολιάσαμε ζωντανά μέσω της εκπομπής Photolive την δεκάδα των νικητών.

Το συγκεκριμένο Photolive μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας στο YouTube ή να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε περισσότερα.

 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Παρακάτω ακολουθεί η τελική δεκάρα νικητών, έχοντας στην κορυφή τους πέντε μεγάλους νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα δώρα του διαγωνισμού από τον χορηγό.

Ρίξτε μια ματιά στις υπόλοιπες φωτογραφίες των νικητών πατώντας στα ονόματά τους που βρίσκονται κάτω από τις φωτογραφίες και μην ξεχάσετε να τους ακολουθήσετε για να βλέπετε περισσότερες εικόνες τους. 

 

Οι πέντε μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Nick Paschalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Christina Papadouli

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Jacob Petridis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Milton Louiz

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Yiannis Papanastasopoulos

 

Οι υπόλοιποι πέντε νικητές

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Nikos Liavas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Alexandros ZooBoss

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Sotiris Valogiannis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Okeanis Psamathi

 

Ο νέος διαγωνισμός τρέχει ήδη στο site μας και έχει θέμα τα βιβλία. Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη σελίδα του διαγωνισμού και ανεβάστε τις συμμετοχές σας!