Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Με τις συνθήκες που επικρατούν θέλαμε να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε δημιουργικοί βάζοντας ένα θέμα το οποίο όχι μόνο θα μπορούσατε να φωτογραφήσετε μέσα στο σπίτι, αλλά και θα σας βοηθούσε να εξασκήσετε τη φαντασία σας. Έτσι, ο διαγωνισμός αυτός ξεπέρασε τις 420 συμμετοχές!

 

Οι συμμετοχές

Λόγω του τίτλου καταλαβαίνετε ότι είχαμε σκοπό να δώσουμε "έξτρα πόντους" σε όσους χρησιμοποιούσαν τη φαντασία τους για να παράξουν ένα πιο δημιουργικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό από μόνο του. Λάβαμε συμμετοχές που είχαν τρομερή φαντασία, αλλά υστερούσαν λίγο στο φωτογραφικό κομμάτι και συμμετοχές υψηλού επιπέδου οι οποίες δεν είχαν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο δημιουργικό κομμάτι. Η τελική δεκάδα απαρτίζεται από φωτογραφίες που συνδύαζαν και τα δύο, άλλοι εξίσου, άλλοι δίνοντας παραπάνω βαρύτητα σε ένα από τα δύο.

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, μάλιστα, καταφέραμε να σημειώσουμε ρεκόρ θεατών και σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή σας τη στήριξη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς επιλέγετε την παρέα μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Διαγωνισμός Near Window

Στον επόμενο διαγωνισμό καλείστε να εκμεταλλευτείτε κάποιο παράθυρο που υπάρχει στον χώρο σας, με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Karapiperis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nikos Sorotos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimos Bablis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Filianna Karamanli

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Papakostopoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panos Myxakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γεωργία Πηδάκου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γρηγόρης Φιλιππάτος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημοσθένης Παντές

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!