Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το θέμα του διαγωνισμού επικεντρωνόταν γύρω από την έννοια της "απομόνωσης", ζητώντας από εσάς να το προσεγγίσετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Ομολογουμένως ξεπεράσατε τις προσδοκίες μας στέλνοντας περισσότερες από 560 συμμετοχές!

 

Οι συμμετοχές

Πολλοί από εσάς επιλέξατε να προσεγγίσετε το θέμα χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο στοιχείο στο κάδρο σας και εκμεταλλευόμενοι τη συναισθηματική δύναμη της ασπρόμαυρης επεξεργασίας, ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που επέλεξαν να παίξουν με ένα μίνιμαλ κάδρο, απομονώνοντας ένα αντικείμενο.

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και πρωτό-ανακοινώθηκαν μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTubeΠαρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Female Portrait Photo Contest

Στον επόμενο διαγωνισμό θα ασχοληθούμε με το γυναικείο πορτραίτο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Leon Vangalis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Grigoriadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μιχάλης Στρογγυλός

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημοσθένης Παντές

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Βαγγέλης Μπόζης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Kastanaras

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John B. Simitopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Νάσια Λάζου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Thanasis Bullet bullet

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Leonidas GK

 

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!