Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα η οποία εορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, εστιάσαμε το θέμα τού διαγωνισμού γύρω από το αρσενικό φίλο και του δώσαμε τον τίτλο "Male". Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 400 σε μόλις 10 μέρες και τα αποτελέσματα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Όπως κάθε φορά, οι νικήτριες φωτογραφίες ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν μέσα από την εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Φυσικά, βγήκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, μετά από σύστημα ψηφοφορίας. 

Αναλυτικά το επεισόδιο της εκπομπής μπορείτε να το δείτε παρακάτω, ενώ τα άτομα που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή, μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Κριτές" του διαγωνισμού.

 

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν από το σύνολο και επιβραβεύτηκαν ήταν 10 και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Πατώντας στα ονόματα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Yiannis Kostavaras

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Christos Danoglou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Vicky Joys

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Fimi Hadjigianni

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Antonia Katsarou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Chris Dinopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Mary Dimitropoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Manianna Tserkezou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Stefanos Chronis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Jacob Petridis

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!