Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το θέμα του διαγωνισμού Mirror, είναι κάτι που εσείς προτείνατε μέσα από την ζωντανή εκπομπή μας Photolive και δεν μπορούσαμε να σας χαλάσουμε χατίρι! Αυτό που ζητήσαμε από εσάς ήταν να συμπεριλάβετε στο κάδρο σας έναν καθρέπτη, σε οποιαδήποτε μορφή.

 

Οι συμμετοχές

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν για τον διαγωνισμό αυτόν ήταν περισσότερες από 300 και στις περισσότερες, όπως ήταν αναμενόμενο, εκμεταλλευτήκατε την αντανάκλαση που προσφέρει η λεία επιφάνεια ενός καθρέφτη. Ωστόσο, μερικοί πολλοί έξυπνα εκμεταλλευτήκατε και το "αντικείμενο" καθρέφτης, δίχως να βασιστείτε στη λεία επιφάνειά του ή σε κάποια πιθανή αντανάκλαση, το οποίο φυσικά και το δεχτήκαμε ως εντός θέματος.

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Το 2021 ξεκινάμε δυνατά τους διαγωνισμούς μας, καθώς έπειτα από τη συνεργασία μας με την εταιρεία ColorDrop, στον επόμενο διαγωνισμό -και όχι μόνο- οι 3 πρώτοι νικητές θα έχουν την ευκαιρεία για μία special εκτύπωση της επιλογής τους! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη καρτέλα "βραβεία" του διαγωνιμού.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι Pattern και ζητάμε από εσάς να εντοπίσετε επαναλαμβανόμενα στοιχεία και να τα συμπεριλάβετε στο κάδρο σας, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 10 φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. 

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Olympianna Miliaki

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Τάσος Χατζηκύρου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Spanoudakiss

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Marionela Santzakou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nikos Sorotos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Papazapraidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Kalavrouziotis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Mary Paraskevopoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Tsotzolas

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!