Λίγα λόγια για το διαγωνισμό

Κατά την ανακοίνωση του διαγωνισμού Telephoto Shots σας ζητήσαμε να φωτογραφίσετε με τους τηλεφακούς σας. Αυτό ακριβώς κάνατε και μας εντυπωσιάσατε! 

 

Σχολιασμός και κριτική φωτογραφιών

Στην εκπομπή Photolive της Τετάρτης, όπως πάντα, σας παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τους νικητές που θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου αλλά σας εξηγήσαμε και τους λόγους για τους οποίους τις ξεχωρίσαμε ως νικήτριες. Κάθε φωτογραφία είχε τον δικό της ξεχωριστό λόγο που αναδείχθηκε και ήταν αφορμή να σχολιάσουμε και να συζητήσουμε μαζί ζωντανά για διάφορα θέματα γύρω από τη φωτογραφία.

Δείτε το σχετικό Photolive παρακάτω και κάντε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για περισσότερα.

 

 

Οι συμμετοχές

Φωτογραφίες άγριας ζωής, macro, action και φωτογραφίες τοπίων, ήταν μόνο μερικά από τα είδη των συμμετοχών. Παρόλο που το θέμα ήταν γενικό, θα μπορούσε να θεωρηθεί δύσκολο καθώς δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η ποικιλία και η διαφορετικότητα των συμμετοχών είναι κάτι που κάθε φορά μας εντυπωσιάζει!

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 10 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε από τις 240 συμμετοχές. Τα exif data των φωτογραφιών μπορείτε να τα βρείτε στα προφίλ των φωτογράφων καθώς και περισσότερες φωτογραφίες των κινητών. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Papadopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Αλέξανδρος Μαλαπέτσας

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Στράτος Μπαρμακελης

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Xrhstos Tsamis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Δημήτρης Τσικουράς

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Μιχάλης Καλόγνωμος

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Απόστολος Γκρίνιας

 

Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό της EISA MAESTRO με θέμα την φωτογραφία τοπίου. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 1500 ευρώ μετρητά στα βραβεία και πολλά περισσότερα.