Λίγα λόγια για το διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Time ήταν ένας κλασσικός "Photo Contest" διαγωνισμός, με ένα αρκετά ιδιαίτερο θέμα! Περισσότερες από 350 συμμετοχές κατέγραψαν την έννοια του χρόνου, όπως οι φωτογράφοι - συμμετέχοντες αντιλήφθηκαν το κάλεσμα της συμμετοχής. Το θέμα μπορεί να θεωρηθεί αρκετά δύσκολο παρόλο που οι επιλογές που δίνει είναι πραγματικά πολλές.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Η κριτική επιτροπή για ακόμη μία φορά έκανε τη δουλειά της και επέλεξε τις καλύτερες λήψεις του διαγωνισμού. Όλες οι επιλογές των συντακτών παρουσιάζονται παρακάτω με τυχαία σειρά

 

Οι συμμετοχές

Ένα μεγάλο μέρος από τις 351 συμμετοχές, ήταν σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις. Ταυτόχρονα, πολλοί ήταν οι φωτογράφοι που θέλησαν να καταγράψουν την πάροδο του χρόνο, με έναν καταθλιπτικό τρόπο στις φωτογραφίες τους. Όπως και να έχει, εντυπωσιακές φωτογραφίες γεμάτες φαντασία και πειραματισμό έδωσαν και πάλι το παρόν!

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Παρακάτω θα βρείτε τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν με τυχαία σειρά. Πατώντας στα ονόματα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Eugenios Xanthis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panos Zoulakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Louiza Shahakimova-Papagiannidi

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη John Spathas

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Stratis Alvanos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Αιμιλία Κατραντζή

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Jorgo Tsolakidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Ηλίας Καμαράτος

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Vassilis Gonis

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές στην σελίδα του διαγωνισμού και πάρτε μέρος στους ενεργούς διαγωνισμούς! Μείνετε συντονισμένοι, δεσμευόμαστε για μεγαλύτερους διαγωνισμούς!