Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, σας είχαμε ανακοινώσει τον διαγωνισμό Toys στο οποίο σας ζητήσαμε φωτογραφίες υλικών παιχνιδιών! Με περισσότερες από 300 συμμετοχές, τα μέλη της κοινότητας του Photo Contest φωτογράφισαν και πήραν μέρος στον διαγωνισμό.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Όπως κάθε φορά, οι νικήτριες φωτογραφίες ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν μέσα από την εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Φυσικά, βγήκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, μετά από σύστημα ψηφοφορίας. 

Αναλυτικά το επεισόδιο της εκπομπής μπορείτε να το δείτε παρακάτω, ενώ τα άτομα που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή, μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Κριτές" του διαγωνισμού.

Αναμφίβολα πρόκειται για το πιο επιτυχημένο Photolive που έχουμε κάνει ποτέ, αφού σπάσαμε νέο ρεκόρ 95 ταυτόχρονων θεατών. Σε αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο η ζωντανή κλήρωση του DJI SPARK από το εορταστικό Giveaway

 

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Εμείς ξεχωρίσαμε την κλασσική 10αδα των φωτογραφιών που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Πατώντας στα ονόματα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Natassa Triantafillou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη chris kouzeli

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Konstantinos Eleftheriadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΕΛΕΚΟΥ

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Antonia Katsarou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Susanne Uetz

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Aleksis Pexlivanidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Katerina Misirli

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Γιάννης Χαρατσίδης

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!