Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Προσπαθώντας να σας κάνουμε να πειραματιστείτε με νέες τεχνικές και να ασχοληθείτε με ακόμη πιο δημιουργικά είδη φωτογραφίας, ανακοινώσαμε τον διαγωνισμό Light Painting! Σας καλέσαμε όχι μόνο να φωτογραφίσετε, αλλά και να ζωγραφίσετε κάτι με οποιαδήποτε πηγή φωτός, μπροστά από τη μηχανή σας. Τα αποτελέσματα εντυπωσιακά! 

 

Ο χορηγός και τα βραβεία

Ο διαγωνισμός έτρεξε υπό την χορηγία της εταιρίας Manios Cine Tools η οποία εδώ και τρεις δεκαετίες πατάει γερά τα πόδια της, εξελίσσεται και εισάγει / διανέμει ισχυρά και σύγχρονα brands της σταθερής και κινούμενης εικόνας.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Peak Design στην Ελλάδα, η Manios Cine Tools βράβευσε με πανέμορφα αλλά πάνω από όλα πρακτικά φωτογραφικά λουριά, τους τρεις μεγάλους νικητές του διαγωνισμού.

 

 

Συγκεκριμένα, τα ονόματα και τα βραβεία των τριών πρώτον νικητών είναι τα εξής:

 

Η ανάδειξη των νικητών

Όπως κάθε φορά, οι νικήτριες φωτογραφίες ανακοινώθηκαν, παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν μέσα από την εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Φυσικά, βγήκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, μετά από σύστημα ψηφοφορίας. 

Αναλυτικά το επεισόδιο της εκπομπής μπορείτε να το δείτε παρακάτω, ενώ τα άτομα που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή, μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Κριτές" του διαγωνισμού. 

 

 

Οι νικήτριες φωτογραφίες και οι νικητές

Πέρα από τους τρεις μεγάλους νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα δώρα του διαγωνισμού, όπως πάντα αναδείξαμε ακόμη 7 φωτογραφίες που ξεχώρισαν.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό. Πατώντας στα ονόματα του κάθε φωτογράφου στα credits, μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ των νικητών, να τους ακολουθήσετε και να βλέπετε περισσότερο φωτογραφικό υλικό τους. 

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Kostas Spanos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Nikos Kamaris

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Savvas Gregoriou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Αναστασία Καρεκλά

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Alex Antoniadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Aneza Palaiou

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Mike Vathis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Leuteris Tsotsos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη George Zagkoglou

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!