Οι φωτογραφίες φύσης και άγριας ζωής μπορούν να δώσουν πραγματικά απρόβλεπτες και απίστευτες εικόνες. Μία τέτοια στιγμή αποτύπωσε ο φωτογράφος Tobias Baumgaertner στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν φωτογράφισε δύο πιγκουίνους να "αγκαλιάζονται" στα βράχια, με θέα τα φώτα της πόλης.

Η συγκεκριμένη λήψη έκανε τον γύρο του κόσμου και βραβεύτηκε ως η αγαπημένη του κοινού στον διαγωνισμό Ocean Photography Awards.

 

 

"Στην εποχή που ζούμε, οι πραγματικά τυχεροί άνθρωποι είναι εκείνοι που μπορούν να είναι μαζί με αυτούς που αγαπούν περισσότερο." σχολίασε ο Tobias στο Instagram.

"Μου πήρε περίπου 3 βράδια μέχρι να πετύχω αυτή την εικόνα. Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω κανέναν έξτρα φωτισμό, όμως στάθηκα αρκετά τυχερός και κατάφερα να αποτυπώσω αυτή την όμορφη στιγμή."

 

 

"Οι δύο πιγκουίνοι στέκονταν στα βράχια, κρατώντας τα πτερύγιά τους, την ώρα που οι υπόλοιποι πιγκουίνοι της αποικίας κοιμόντουσαν. Όπως ανέφερε ένας εθελοντής της περιοχής, ο άσπρος πιγκουίνος είναι ένα υπερήλικο θηλυκό που έχει χάσει τον σύντροφό του και το μαύρο ένα νεότερο αρσενικό που και αυτό έχασε την σύντροφό του."

Μπορείτε να δείτε περισσότερη δουλειά του Tobias Baumgaertner στην ιστοσελίδα του, στο προφίλ του στο Facebook και στο Instagram.