Ο Karol Nienartowicz είναι ένας "φωτογράφος βουνών", όπως δηλώνει ο ίδιος. Ασχολείται με τη φωτογραφία τοπίου με ιδιαίτερη αδυναμία στα βουνά και τα εντυπωσιακά ορεινά τοπία! 

Πρόσφατα ο Karol έκανε ένα μεγάλο ταξίδι προς την Παταγονία, μία τοποθεσία κατάλληλη για να κάνει αυτό που ξέρει και αγαπά. Όπως ήταν αναμενόμενο, επέστρεψε με εντυπωσιακές λήψεις, πανέμορφα τοπία και δυνατές εικόνες.

 

 

Το ταξίδι μπορεί να χαρακτηριστεί με μόλις μερικές λέξεις: 25 ημέρες - 8 αεροπλάνα - 40 ώρες στον αέρα - 30000 χιλιόμετρα πτήσης - 3500 χιλιόμετρα οδικός - 132 χιλιόμετρα με τα πόδια - πεζοπορία με μία φωτογραφική τσάντα 25 κιλών!

Τέτοια ταξίδια έχουν σίγουρα κακουχίες και δυσκολίες. Δεν θυμίζουν διακοπές ξεκούρασης και αναψυχής. Σίγουρα όμως το αποτέλεσμα δικαιώνει! 

 

 

"Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πήγα στην Ushuaia - την τελευταία πόλη στο νότιο ημισφαίριο, και ακόμη πιο μακριά - στο Εθνικό Πάρκο της Tierra del Fuego. Μόλις 1000 χλμ. πιο πέρα ξεκινάει η Ανταρκτική!"

"Κατά τη διάρκεια των 3 εβδομάδων, επισκέφτηκα με την κάμερά μου την περιοχή των κορυφών Fitz Roy και Cerro Torre και τον τεράστιο παγετώνα του Perito Moreno, που θεωρείται το πιο όμορφο εθνικό πάρκο και της Αμερικής. Φυσικά μετά το πέρασμα του στενού Magellan αντίκρισα και κατέγραψα τα καταπληκτικά βουνά της Tierra del Fuego.", λέει ο ίδιος.

 

 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Karol Nienartowicz τράβηξε περισσότερες από 15.000 φωτογραφίες και βίντεο με τις δύο κάμερές του, με δύο τηλέφωνα και ένα drone!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές εικόνες του που θεωρούμε πως αξίζουν την προσοχή σας.

 

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερη δουλειά του ίδιου στη σελίδα του στο Facebook ή στην προσωπική του ιστοσελίδα.