Ένα νέο περιοδικό είναι προ των πυλών, καθώς η Nexus Publications AE έχει ετοιμάσει μια ολοκαίνουρια έκδοση bookazine, που θα είναι διαθέσιμη για αγορά τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή (ως e-magazine).

Στο Photonet Test 2021 περιλαμβάνονται αναλυτικές δοκιμές των σημαντικότερων προϊόντων Imaging που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην ελληνική αγορά: DSLR, mirrorless και compact φωτογραφικές μηχανές, φακοί και smartphones με υψηλές φωτογραφικές ικανότητες, δοκιμάζονται και αξιολογούνται από το επιτελείο των συντακτών του περιοδικού. 

Eίναι η τρίτη έκδοση του Photonet Test μετά τις αντίστοιχες των ετών 2001 και 2004 που έχει κυκλοφορήσεi.

 

 

Παράλληλα, σε ειδικό section της έκδοσης, παρουσιάζονται επιλεγμένες τεχνικές λήψης, που υλοποιήθηκαν με φωτογραφικές μηχανές και drones, οι οποίες θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να βελτιώσουν τις δικές τους εικόνες.

Τα κείμενα της έκδοσης απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη/prosumer φωτογράφο, πλαισιωμένα με φωτογραφίες που λήφθηκαν από τα προϊόντα που δοκιμάστηκαν τόσο σε πραγματικές συνθήκες όσο και στο ειδικό εργαστήριο δοκιμών του Photonet.