Μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, λαμβάνουμε καθημερινά περισσότερες από 350 φωτογραφίες! Από εκεί, κάθε εβδομάδα σε συνεργασία με το περιοδικό Photonet επιλέγουμε και βραβεύουμε μία φωτογραφία ως "Photo of the week" και σας την παρουσιάζουμε στο προφίλ μας στο Instagram.

 

 

Αυτή την εβδομάδα, τον τίτλο της Photo of the week κερδίζει ο @jeanvalj με την παρακάτω φωτογραφία! 

 

Κριτική φωτογραφίας

"'There is beauty in simplicity', λέει ένα ρητό και αυτό ακριβώς έρχεται να εξυπηρέτηση η συγκεκριμένη φωτογραφία. Αυτό που την κάνει να κερδίζει το ενδιαφέρον του θεατή είναι η απλότητα αφού την κάνει 'ελαφριά' και ευχάριστη στο μάτι. Το κάδρο αποτελείται από τρία μονάχα χρώματα, χωρισμένα σε τρεις μεγάλες φόρμες: Ουρανός, θάλασσα και αμμουδιά. Ωστόσο ο άνθρωπος σπάει την ισορροπία διαταράσοντας την απόλυτη αρμονία."

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία επιλογή εικόνων από τη συνολική δουλειά του @jeanvalj που επιλέξαμε για εσάς.

 

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the day να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!