Μια μοναδική - και στα παγκόσμια χρονικά - έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιείται στα τέλη Αυγούστου στο νησί της Κω: Πρόκειται για αεροφωτογραφίες, τραβηγμένες με drone, από το νησί του Ιπποκράτη, οι οποίες θα εκτίθενται… στον βυθό της θάλασσας!

Ναι, σωστά διαβάσατε! Οι επισκέπτες, όλων των ηλικιών, θα φορούν τις υποβρύχιες μάσκες που θα τους παρέχονται και χωρίς να απαιτείται άλλος εξοπλισμός θα απολαμβάνουν την πρωτότυπη αυτή έκθεση, του Μιχάλη Πατακού, ο οποίος με αυτήν την πρωτοβουλία συνδυάζει το πάθος του για τη φωτογραφία και την αγάπη για την Κω!

 



Ο Μιχάλης Πατακός έχει συνεργαστεί με φωτογραφικά πρακτορεία, περιοδικά, εφημερίδες, και sites, έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας, ενώ έχει επιμεληθεί και συμμετάσχει σε 4 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας καθώς και επίσης έχει διοργανώσει την προσωπική του έκθεση με τίτλο φωτογραφιΚΩΣ.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στην περιοχή της Λάμπης στο Bar-Restaurant του Mattatoio και θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 27 Αυγούστου. Το photocontest.gr θα είναι εκεί και θα υποστηρίξει κάθε προσπάθεια του Μιχάλη!

Πάρτε μια μικρή πρώτη γεύση από τα εκθέματα, που φυσικά κάτω από το βυθό της θάλασσας και κολυμπώντας από πάνω τους θα μοιάζουν εντελώς διαφορετικά! 

 

 

Πως σας φαίνονται τόσο οι φωτογραφίες όσο και η πρωτότυπη ιδέα του Μιχάλη; Πείτε μας στα σχόλια!