Η Sujata Setia είναι μία φωτογράφος από την Αγγλία με πολλά βραβεία και διακρίσεις κυρίως σε είδη φωτογραφίας όπως η φωτογραφία παιδιών, οικογενειακές φωτογραφίσεις, φωτογράφηση νεογέννητων και άλλα.

Ασχολείται επαγγελματικά σε αυτές τις κατηγορίες και οι λήψεις της είναι συνήθως γεμάτες χρώματα και δυνατά bokeh! Ωστόσο το μεγάλο της παράπονο ήταν πως δεν είχε φωτογραφίσει ποτέ την "τρίτη ηλικία".

Κανένας πελάτης της δεν της ζήτησε ποτέ να φωτογραφίσει τους γονείς ή τον παππού και την γιαγιά του. Έτσι, αποφάσισε να το αναλάβει μόνη της!

 

 

Φαίνεται να έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της δουλειάς της φωτογραφίζοντας ηλικιωμένους και καταγράφοντας την ιστορία, την αγάπη και την συντροφιά τους. 

"Οι ιστορίες που ακούω για τη ζωή τους μαζί με την αγνή και ειλικρινής αγάπη που παρακολουθώ κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων, είναι εκπληκτική.", δηλώνει η ίδια.

 

 

Κάποτε ένα ζευγάρι που φωτογράφισε, της είπε χαρακτηριστικά:

"Όταν ήμασταν νέοι, είχαμε τόσα πολλά γύρω μας για να μας αποσπάσουν την προσοχή... Η αγάπη μας έμοιαζε πάντα τόσο βιαστική, τόσο ατελής. Αλλά τώρα που έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον, αυτή η συντροφιά είναι το μόνο που έχει σημασία."

 

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερο υλικό από τη δουλειά της Sujata Setia, στο προφίλ της στο Instagram ή στην ιστοσελίδα της!