Το ολοκαίνουριο τεύχος του περιοδικού Photonet κυκλοφόρησε και περιέχει τις νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού Underwater!

Εκτός αυτού όμως, οι σελίδες του νέου τεύχους όπως κάθε μήνα κερδίζουν το ενδιαφέρον κάθε ερασιτέχνη Και επαγγελματία φωτογράφου. Πλούσια φωτογραφική ύλη και όλα τα νέα γύρω από το imaging!

Πάρτε μία μικρή γεύση και βρείτε το σε όλα τα περίπτερα μόνο με 4 ευρώ! Μην το χάσετε!

 

24ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET – PHOTOCONTEST: UNDERWATER

Όταν η πραγματικότητα αποδεικνύει πως άλλος ήταν ο βαθμός δυσκολίας του διαγωνισμού Water και άλλος αυτός του …Underwater!

Αυτή τη φορά, λόγω του αυξημένου βαθμού δυσκολίας, 207 ήταν οι συμμετοχές που συγκεντρώθηκαν, οι οποίες ωστόσο με την ποιότητά τους επιβεβαίωσαν πως “ουκ εν τω πολλώ το ευ”!

 

ΕΙSA AWARDS 2018 – 2019

Η στιγμή της αποκάλυψης έφτασε!

Δείτε τα καλύτερα φωτογραφικά προϊόντα αλλά και τα καλύτερα consumer electronics μοντέλα της αγοράς, όπως επιλέχτηκαν ύστερα από εξαντλητικές δοκιμές των πιο έγκυρων διεθνών ειδικών περιοδικών και site του πλανήτη, που ανήκουν στην EISA!

 

MIRRORLESS ERA

Canon EOS R System, Fujifilm X-T3, Nikon Z 6 & Z 7!

Είδαμε (και φωτογραφίσαμε με) τα νέα μοντέλα της Canon στο Λονδίνο, γνωρίσαμε τα νέα μοντέλα της Fujifilm και της Nikon στις παρουσιάσεις τους στην Αθήνα και σας μεταφέρουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες μηχανές που υπόσχονται να αλλάξουν το τοπίο στη φωτογραφία!

 

PHOTOKINA 2018

Στο μεταίχμιο της αλλαγής περιοδικότητας και ημερομηνιών διεξαγωγής, η έκθεση κατόρθωσε να συγκεντρώσει 812 εταιρίες από 66 χώρες, από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018.

105.500 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακών χώρων καλύφθηκαν, 180.000 επισκέπτες από 127 χώρες έδωσαν το παρών. Γνωρίστε τα σημαντικότερα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στη φετινή Photokina!

 

IFA: AΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΡΕΚΟΡ!

 

245.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν 1.814 εκθέτες, οι οποίοι με τα περίπτερά τους κάλυψαν έκταση 161.200 τετραγωνικών μέτρων.

6.000 δημοσιογράφοι από 75 χώρες έδωσαν το παρών. Συμφωνίες για παραγγελίες συνολικού ύψους 4.7 δισ. ευρώ κλείστηκαν. Η φετινή διοργάνωση πιστοποίησε τη δυναμική του Brand Name ΙFA για πολλοστή φορά. To Photonet ήταν στο Βερολίνο και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν!

 

WILDLIFE PHOTOGRAPHER OF THE YEAR: BEST OF THE BEST

Ο διαγωνισμός Wildlife Photographer of the Year που διοργανώνεται από το Natural History Museum (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας) του Λονδίνου, παρουσιάζει και φέτος τη συλλογή των καλύτερων εικόνων του!

Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια μιας έκθεσης που ξεκινά τον Οκτώβρη του 2018 στο Λονδίνο και συνεχίζει την πορεία της, σε διάφορους προορισμούς, ως το καλοκαίρι του 2019.

 

FUJIFILM X-T100

H X-T100 είναι η νέα μηχανή από την Fujifilm που συμπληρώνει τη σειρά Χ.

Tοποθετείται ανάμεσα στην Χ-Α5 και την Χ-Τ20. Απευθύνεται σε όσους θέλουν μια μηχανή με ρετρό στυλ για καθημερινή χρήση αλλά και για ταξίδια. Μάλιστα προσφέρεται σε 3 χρώματα: σκούρο ασημένιο - μαύρο - σαμπανιζέ χρυσό. Πώς αποδίδει στην πράξη; Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή μας!

 

SIGMA 105mm f/1.4 DG HSM Art

O φακός ανήκει στη γνωστή σειρά Art της εταιρίας.

Προορίζεται για χρήση σε στούντιο, για πορτρέτα, νυχτερινές λήψεις, για φωτογραφία δράσης κ.λπ. Έχει σχεδιαστεί για τις σύγχρονες ψηφιακές μηχανές υψηλής ανάλυσης, με ανάλυση 50 ΜΡ ή και μεγαλύτερη. Ποιες είναι οι επιδόσεις του στο εργαστήριο δοκιμών μας αλλά και στην πράξη; Απαντήσεις στο νέο τεύχος μας!

 

EISA MAESTRO 2018: ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ!

 

Στο General Meeting που φιλοξενήθηκε φέτος στη Σερβία, στο τέλος του Ιουνίου, έγινε η επιλογή των νικητών του διεθνούς σκέλους του φωτογραφικού διαγωνισμού.

Η βράβευσή τους πραγματοποιήθηκε στην επίσημη τελετή απονομής των EISA AWARDS 2018-2019 που έγινε στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια της IFA, την Παρασκευή 31/8/18. Δείτε τα ονόματα και τις εικόνες όσων διακρίθηκαν διεθνώς.

 

 

Το νέο τεύχος του Photonet κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα! Βρείτε το σε όλα τα περίπτερα μόνο με 4 ευρώ! Μην το χάσετε!