Η Nexus Publications AE κυκλοφορεί το Photonet Test 2021μία ολοκαίνουρια έκδοση bookazine 196 σελίδων, η οποία απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες, όσο και στους επαγγελματίες φωτογράφους και περιλαμβάνει δεκάδες δοκιμές φωτογραφικού εξοπλισμού, συμβουλές φωτογράφησης, αλλά και επεξεργασίας εικόνων.

 

 

Στην τρίτη έκδοση του Photonet Test περιλαμβάνονται 26 αναλυτικές δοκιμές DLSR, mirrorless και compact φωτογραφικών μηχανών, φακών αλλά και smartphones με "φωτογραφικές" αρετές.

Υπάρχουν ακόμα 75 ακόμα συνοπτικές δοκιμές φωτογραφικού εξοπλισμού (ανάμεσά τους και σαρωτές/scanners) και 8 σελίδες με προτάσεις αγοράς, δίνοντας μία σφαιρική άποψη για τα νέα μοντέλα και την φωτογραφική αγορά. 

 

 

 

 

 

 

Στο ειδικό section ΚΝΟW HOW έκτασης 39 σελίδων, συγκεντρώνονται εκατοντάδες συμβουλές, πλαισιωμένες με εικόνες – παραδείγματα τα οποία θα φανούν χρήσιμα σε κάθε αναγνώστη, ενώ υπάρχει και ένα αφιέρωμα 12 σελίδων για την επεξεργασία εικόνων.

Όλα τα κείμενα και οι δοκιμές της έκδοσης είναι γραμμένα με σαφήνεια και κατανοητή γλώσσα και είναι πλαισιωμένα με φωτογραφίες που λήφθηκαν από τα προϊόντα που δοκιμάστηκαν, τόσο σε πραγματικές συνθήκες όσο και στο ειδικό εργαστήριο δοκιμών του Photonet.

 

 

 

Ακολουθούν αναλυτικά τα περιεχόμενα των 196 σελίδων του bookazine Photonet Test 2021.

 

 

Το Photonet Test 2021 κυκλοφορεί ήδη στην ηλεκτρονική του μορφή (ως e-magazine) με κόστος 5 ευρώ, ενώ ως έντυπο θα κυκλοφορήσει από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου με κόστος 8 ευρώ.