Ως συνεργάτης του περιοδικού Photonet και των εκδόσεων Nexus Publications, είχα την τιμή να δημιουργήσω (και χρησιμοποιώ αυτό το ρήμα γιατί αναφέρομαι τόσο στο κείμενο, όσο και στο design) ένα βιβλίο πάνω στην ψηφιακή φωτογραφία. Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο μπορεί να εισάγει κάποιον με τον ιδανικότερο τρόπο στον κόσμο της φωτογραφίας!

Περιλαμβάνει από βασικές γνώσεις πάνω στον τρόπο λειτουργίας μίας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και τον τρόπο σύνθεσης και λήψης, μέχρι συμβουλές για κάθε ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη φωτογραφίας.

 

 

Ακόμη, στις σελίδες του παρέχονται πλούσια φωτογραφικα παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση του κειμένου.

Εκτός από δικές μου φωτογραφίες, ως παραδείγματα χρησιμοποιήθηκαν και φωτογραφίες από τους: Γιώργο Μασχαλίδη, Ιωάννη Ζορμπά, Μιχάλη Πατάκο, Πέτρο Λιαρόπουλο, Πάνο Astor Κόφφα, Κωνσταντίνο Γκαλίτσιο και Γιώργο Ξανθινάκη, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για τη βοήθειά τους!

 

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν στη δημιουργία αυτού του βιβλίου και κυρίως τον Μενέλαο Μελετζή και τη Nexus Publications γι' αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε, καθώς το βιβλίο αυτό θα διδάσκεται και θα εξετάζεται στη σχολή Γραφιστικής από την οποία αποφοίτησα, για το μάθημα της Ψηφιακής Φωτογραφίας!

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά εξώφυλλα, αλλά κοινό περιεχόμενο.

 

Για όποιον το επιθυμεί, μπορεί να παραγγείλει το Βιβλίο της Ψηφιακής Φωτογραφίας από εδώ.