Το φεστιβάλ φωτογραφίας "Photopolis Agrinio Festival" προκηρύσσει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα: «Εντάσεις». 

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αποδώσουν φωτογραφικά το θέμα «Εντάσεις» και να στείλουν από μία φωτογραφία. Οι φωτογραφίες πρέπει να αποσταλούν μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 23:59.

 

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν με τα παρακάτω δώρα:

1o βραβείο:

  • Ένα studio flash Godox QS600II – 600Ws με ενσωματωμένη ραδιοσυχνότητα (αξίας 365 €) προσφορά της εταιρείας ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ.

 

  • Έπαινος.
  • Φωτογραφικό λεύκωμα «Natural presence» του Χάρη Κακαρούχα.

 

 

  • Φωτογραφικό λεύκωμα «Greek Icon» του Ανδρέα Ζαχαράτου. 

 

2ο και 3ο βραβείο:

  • Έπαινος.
  • Φωτογραφικό λεύκωμα «Natural presence» του Χάρη Κακαρούχα.
  • Φωτογραφικό λεύκωμα » Έρμα είν τα μάτια» του Βασίλη Αρτίκου.
  • Φωτογραφικό λεύκωμα «Greek Icon» του Ανδρέα Ζαχαράτου. 

(Τα βιβλία είναι προσφορά των φωτογράφων τους).

 

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στο χώρο τού Φεστιβάλ και κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, θα ανακοινωθούν και θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν, ενώ για τις 15 καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην έκθεση του Φεστιβάλ, θα επιβαρυνθεί ο κάθε φωτογράφος με το ποσόν των 15 € για τα έξοδα της εκτύπωσης και ανάρτησης, που θα κληθεί να καταβάλει μετά την επιλογή των φωτογραφιών. Οι φωτογράφοι των 15 επιλεγμένων φωτογραφιών θα ειδοποιηθούν με mail για την επιλογή της φωτογραφίας τους και θα τους ζητηθεί αρχείο μεγάλης ανάλυσης και σε εκτυπώσιμη ποιότητα.

Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από τετραμελή κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από τους (κατ' αλφαβητική σειρά): Ασωνίτη Πολυδεύκη, Μουζακίτη Ελένη, Παπαχατζή Φωτεινή και Φραγκούλη Λεωνίδα.

Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρωτότυπη δουλειά των συμμετεχόντων και η αξιολόγηση των φωτογραφιών θα έχει ως βάση τη σύνθεση, τη συνοχή και τη σχέση τους με το θέμα του διαγωνισμού «Εντάσεις».

 

Περισσότερες πληροφορίες στο mail: info@photopolis.gr, στα τηλέφωνα 6977904118 και 6988642419, καθώς και στο www.photopolis.gr/contest/

 

Πηγή: Photopolis