Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Books ήταν ίσως ο πιο απαιτητικός διαγωνισμός μέχρι στιγμής για το 2021. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν για λίγο τις 300 και όπως γνωρίζετε τα brands Albumake και Colordrop ήταν και πάλι μαζί μας για να βραβεύσουν τους νικητές. 

Είναι πραγματικά τεράστια η χαρά μας που μέσα από τους διαγωνισμούς μας, κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να εκτυπώσουν οποιαδήποτε φωτογραφία τους επιθυμούν, στην άριστη ποιότητα της Albumake και της Colordrop και σε πολύ ιδιαίτερα υλικά όπως το Metal Print ή τα Fine Art χαρτιά!

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα ήταν αρκετά γενικό, παράλληλα όμως απαιτητικό και οι προσδοκίες μας για τις συμμετοχές ήταν υψηλές! Μπορεί οι συνολικές συμμετοχές να έφτασαν τις 300, ωστόσο το επίπεδο ήταν για άλλη μία φορά υψηλό. Σας ζητήσαμε να φωτογραφίσετε βιβλία και να τα κάνετε πρωταγωνιστές στα κάδρα σας, είτε φωτογραφίζοντάς τα ολόκληρα, είτε εστιάζοντας σε λεπτομέρειές τους, προσθέτοντας παράλληλα μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Αυτό όμως που μας χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν η ηλικία του πρώτου μεγάλου νικητή, ο οποίος είναι μόλις 13 ετών! Ως Photo Contest χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δίνουμε το έναυσμα ακόμη και σε τέτοιες ηλικίες να φωτογραφίζουν.

 

Τα βραβεία του διαγωνισμού 

Όπως θα είχατε δει και στην καρτέλα "βραβεία" του διαγωνισμού, τα τρία δώρα για τους μεγάλους νικητές, είχαν συνολική αξίας 300€! Πιο συγκεκριμένα:

- Ο 1ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

- Ο 2ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

- Ο 3ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

Όλα τα δώρα είναι μία χορηγία της Albumake και της Colordrop, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Ωστόσο, οι 3 μεγάλοι νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα βραβεία του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν μετά από LIVE ψηφοφορία που κάναμε ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης και της παρουσίασης των εικόνων. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

1ος μεγάλος νικητής: Περικλής Κυριακού

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

 

2ος μεγάλος νικητής: Υπατία Κορνάρου

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

 

3ος μεγάλος νικητής: Chris Alexiou

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

 

Ακολουθούν οι υπόλοιπες λήψεις που έφτασαν στη δεκάδα του διαγωνισμού. Για εμάς και αυτοί παραμένουν νικητές του διαγωνισμού, αφού οι φωτογραφίες τους ήταν από τις καλύτερες ανάμεσα στις 300 συμμετοχές!

Δείτε τις λήψεις και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα προφίλ τους για να δείτε ακόμη περισσότερο υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κασάπη Γεωργία

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Λευτέρης Σαλωνίδης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αναστασία Κανταρέ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vasilis Panagopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Τάσος Χατζηκύρου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Kalavrouziotis

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους χορηγούς Albumake Colordrop που βράβευσαν τους νικητές με τα δώρα τους.