Η Canon διοργανώνει ένα νέο πρόγραμμα για την εξέλιξη 250 σπουδαστών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αξιολογηθεί του portfolio τους αλλά και να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με επαγγελματίες του χώρου.

Στη διάρκεια της εικονικής τετραήμερης εκδήλωσης κάθε σπουδαστής θα συνεργαστεί με έναν καθοδηγητή, θα λάβει σχόλια και αξιολογήσεις για το portfolio του από επαγγελματίες φωτογράφους και μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων θα μπορέσουν να δουν τα έργα αλλά και να ακούσουν τις συμβουλές και τις εμπειρίες των Canon Ambassadors.

 

 

Επιπλέον, θα διοργανωθούν διαδικτυακές διαλέξεις με κορυφαίους φωτορεπόρτερ και συντάκτες, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους σπουδαστές την οπτική τους για τις τάσεις του κλάδου. 

Το Πρόγραμμα Εξέλιξης Σπουδαστών της Canon είναι ανοικτό για κάθε φοιτητή πανεπιστημίου που φοιτά σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 9η Ιουνίου 2021.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Canon.