Ο Βασίλης Κουτρουμάνος είναι πολυβραβευμένος φωτογράφος αθλητικού ρεπορτάζ με πιο πρόσφατη βράβευση αυτή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο! Δεν σταματά να δίνει το παρόν σε μικρές και μεγάλες αθλητικές οργανώσεις του κόσμο και να κυνηγάει τις καλές λήψεις!

Έχει ήδη κλείσει την θέση του για να εκπροσωπήσει "φωτογραφικά" την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Του ευχόμαστε να γυρίσει και πάλι με βραβευμένες φωτογραφίες όπως η παρακάτω.

 

Η θεαματική έξοδος του Λευτέρη Πετρούνια από τους κρίκους έδωσε το χρυσό μετάλλιο στον ίδιο αλλά και μία μεγάλη φωτογραφική βράβευση στον Βασίλη Κουτρουμάνο.

 

Ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Βασίλη Κουτρουμάνο και κανονίσαμε Phototalk! Συζητήσαμε πολλά στην συνάντησή μας, μπροστά αλλά και πίσω από την κάμερα. Δύο όμως είναι αυτά που μου έμειναν χαραγμένα στο μυαλό: 

"Η φωτογραφική μηχανή είναι ένα όπλο ειρηνικό", μας είπε και συμπλήρωσε λέγοντας "Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αγάπη για τη δουλειά".

Είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και ενέργεια όπου παραμένοντας αυθεντικός στις αξίες του, σε εμπνέει και σου δίνει θάρρος και δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρά σου!

 

 

Αν σας άρεσε το βίντεο μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube για να ενημερώνεστε για νέα βίντεο. Φυσικά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στα υπόλοιπα Phototalks στην σχετική playlist.

 

 

Η ομάδα του Photo Contest εύχεται στον Βασίλη Κουτρουμάνο ακόμη περισσότερες βραβεύσεις και καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020!