Υπάρχουν καλά και κακά μέρη για μία φωτογράφιση; Ο Βραζιλιάνος φωτογράφος Gilmar Silva προσπαθεί να αποδείξει ότι παντού μπορείς να κάνεις καλές εικόνες, αρκεί να μπορείς να τις δεις!

Έτσι, δημιούργησε μία σειρά φωτογραφιών στην οποία καταγράφει εντυπωσιακά πορτραίτα σε απλά - κοινά σκηνικά και πολλές φορές ακόμη και σε ακατάλληλα μέρη για φωτογραφίσεις.

Θεωρεί ότι η ματιά είναι αυτή που μετράει και πως ακόμη και τα πιο "αρνητικά" στοιχεία σε ένα περιβάλλον μπορούν να εκμεταλλευτούν ως θετικά εάν μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε.

 

 

Η φωτογραφική αυτή σειρά, έχει τίτλο "LUGARxPHOTO" και αποτελείται από δύο φωτογραφίες κάθε φορά. Μία με την τοποθεσία της επαγγελματικής φωτογράφισης και μία με το τελικό αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτή τη φωτογράφιση.

Ο σκοπός του έργου αυτού είναι να διδάξει τους φωτογράφους πως οι σωστές γωνίες, τα κάδρα και οι τεχνικές μπορούν να απογειώσουν κάθε φωτογραφία, ανεξάρτητα από το περιβάλλον που υπάρχει τριγύρω.

Ρίξτε μια ματιά στην εντυπωσιακή δουλειά του Gilmar Silva και δείτε περισσότερα στο προφίλ του στο Instagram ή στο Facebook.