Έχοντας ως αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο διαγωνισμός με θέμα "Bokeh" κούμπωσε γάντι! Τα αμέτρητα λαμπάκια που πλυμμυρίζουν τους δρόμους και τα σπίτια κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, αποτελούν την καταλληλότερη αφορμή για να παράξει κάποιος μία φωτογραφία με ωραίο bokeh.

Ωστόσο, όπως ήταν λογικό, οι συμμετοχές δεν περιορίστηκαν μόνο στα εορταστικά λαμπάκια, αλλά περιελάμβαναν και άλλα έξυπνα στοιχεία στο κάδρο, φτάνοντας τις 483 και με τη macro φωτογραφία φύσης να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Παραδοσιακά, στην εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube παρουσιάζαμε για πρώτη φορά τους νικητές και σχολιάζαμε όλες τις νικήτριες φωτογραφίες. Ωστόσο επειδή γι' αυτόν τον διαγωνισμό δεν είχαμε εκπομπή, σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω.

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Symeonidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Billy Sonic

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Ntafos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Grigoris Sidoris

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Iro Kiorapostolou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Kosmidis Antonis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Tzela Delafragka

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vasilis Liappis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κωστής Χατζής

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Παναγιώτης Δαλαγιώργος

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!