Ο Artem Korchagin έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των Shape n' Light seminars, έχοντας ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για κάθε filmmaker!

Πρόκειται για ένα σεμινάριο απαραίτητο για κάθε κινηματογραφιστή, αφού οι γνώσεις που θα αποκομίσουν όσοι το παρακολουθήσουν, πρόκειται να τους βοηθήσουν σημαντικά στην επαγγελματική τους πορεία.

Η βιτρίνα και η επικοινωνία της δουλειάς ενός βιντεογράφου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Το χτίσιμο της βιτρίνας αυτής λοιπόν, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, αγάπη και φροντίδα, όπως είναι ενα καλοφτιαγμένο showreel.

 

 

Showreels & Portfolio: Η βιτρίνα σας

Ο Artem Korchagin θα μιλήσει για τα απαραίτητα εφόδια που πρέπει να έχει ένας film maker. Τι είναι πραγματικά χρήσιμο, τι βοηθάει αλλά και τι ενοχλεί και γιατί. Θα μιλήσει για πήγες έμπνευσης και πώς να τις αναζητήσετε, ανατρέχοντας σε πραγματικά περιστατικά από τη δουλειά του.

Επίσης θα αναφερθεί στην βιτρίνα κάθε κινηματογραφικής επιχείρησης. Για τα πλεονεκτήματα των Showreels και το χτίσιμο ενός δυνατού Portfolio (front, back, cross, κα), καθώς και για τα στοιχεία που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν στον καθορισμό της αμοιβής.

Ημερομηνία: 01/4/2018
Ώρα: 13:30 - 16:00
Τιμή: 30.00 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη δική σας θέση επισκεφθείτε τη σελίδα των Shape n' Light seminars.

 

Να σημειωθεί επίσης ότι στο σεμινάριο υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη μετάφραση με ακουστικά.