Το καθιερωμένο μας ραντεβού με τον κόσμο της τεχνολογίας και της φωτογραφίας ανανεώνεται και φέτος! Το Photo Contest θα δώσει το παρών, όπως και κάθε προηγούμενη χρονιά, στην Image+TECH & Photovision 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση στον χώρο της εικόνας, της τεχνολογίας και του βίντεο.

 

Η παρουσία μας

Θα μας βρείτε στο επίπεδο D και συγκεκριμένα στο περίπτερο D8Β, όπου θα σας περιμένουμε για να γνωριστούμε κι από κοντά, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε φωτογραφικά θέματα και όχι μόνο.

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε άμεση επαφή με μέλη της κοινότητας του Photo Contest, με άτομα δηλαδή που συμμετέχουν ενεργά σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε, είτε αυτό λέγεται διαγωνισμοί φωτογραφίας, άρθρα, εκπομπές κτλ. 

Ανυπομονούμε να δούμε όσο τον δυνατόν περισσότερους από εσάς!

 

 

Portrait Challenge

Για όσους λατρεύουν τα πορτραίτα ή θέλουν να δοκιμαστούν σε αυτά, έχουμε ετοιμάσει έναν διαγωνισμό αποκλειστικά για τις μέρες της έκθεσης. Πιο συγκεκριμένα, το Portrait Challenge θα λάβει χώρα στο περίπτερό μας το Σάββατο από τις 16:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή από τις 14:00 έως τις 16:00.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρπάξετε την κάμερά σας και να έρθετε στο περίπτερό μας για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο πορτραίτο. Εκεί, εκτός από την ομάδα μας θα σας περιμένει κι ένα μοντέλο το οποίο θα κληθείτε να φωτογραφίσετε, έχοντας ο καθένας στη διάθεσή του μόλις 2 λεπτά! Ένα πραγματικό challenge για κάθε φωτογράφο πορτραίτου! Περισσότερες πληροφορίες θα μάθετε από κοντά.

 

Live Μεταδόσεις 

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος θα κάνουμε μερικά Facebook & Instagram Lives από διάφορα περίπτερα και δραστηριότητες της έκθεσης. Μείνετε συντονισμένοι στα προφίλ μας σε Facebook & Instagram για να βλέπετε ζωντανά εικόνες και παρουσιάσεις από τον εκθεσιακό χώρο.

 

Προσκλήσεις

Μέχρι την Παρασκευή, όποιος από εσάς επιθυμεί να λάβει πρόσκληση για δωρεάν είσοδο, μπορεί να μας στείλει ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Ωράριο Λειτουργίας

Παρασκευή 5/4: 11:00 - 21:00
Σάββατο 6/4: 11:00 - 21:00
Κυριακή 7/4: 11:-00 - 21:00