Το Photo Contest θα είναι χορηγός επικοινωνίας του φετινού Hip Hop Smile Festival που θα διεξαχθεί στις 19 με 22 Οκτωμβρίου. 

Το Hip Hop Smile Festival είναι ένα μουσικό φεστιβάλ που διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά. Το φεστιβάλ έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα δίνονται κάθε χρόνο στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Πέρα από την μουσική σκηνή του HHSF που θα υποδεχτεί διάφορους καλλιτέχνες, το φεστιβάλ πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις όπως: έκθεση φωτογραφίας, θέατρο, graffiti, χορούς, σεμινάρια break dance κ.α.

 

Σκοπός του φεστιβάλ πέρα από την καθαρή ψυχαγωγία είναι:

  1. Η προβολή της εθελοντικής προσφοράς, όλων των εμπλεκομένων για αυτόν τον σκοπό
  2. Η προβολή σωστών προτύπων και ανθρώπων με αξίες και ιδανικά
  3. Η διάδοση της ιδέας του "Χαμόγελου Του Παιδιού"
  4. Η συλλογή χρημάτων για τις ανάγκες του οργανισμού
  5. Η ανάδειξη νέων καλλιτεχνών σε όλα τα επίπεδα αυτής της κουλτούρας (MCing, DJing, B-boying, Graffiti writing, Beatbox)

 

 

Διαγωνισμός και έκθεση φωτογραφίας

Στα πλαίσια της υποστήριξής μας προς το φεστιβάλ, αποφασίσαμε με την ομάδα του Hip Hop Smile Festival να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας! Το θέμα του διαγωνισμού είναι "Αγάπη, Χαμόγελο και Φως" και οι φωτογραφίες που θα ξεχωρίσουν από τον διαγωνισμό θα κοσμούν τη φωτογραφική έκθεση του φεστιβάλ!

Τα έργα των νικητών θα τεθούν προς πώληση με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού και κάλυψη μέρους των αναγκών των εκατοντάδων παιδιών που στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι τιμές θα ανακοινωθούν με την έναρξη της έκθεσης και τα χρήματα θα πηγαίνουν απευθείας στον οργανισμό και όχι στη διοργάνωση. Σας θέλουμε πλάι μας και σε αυτή τη δράση!

 

Μάθετε περισσότερα και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό εδώ.