Σπύρος Ντούσκος

Γενικός Γραμματέας WUAVF Ελλάδας

Εχει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής πορείας σε διάφορους ρόλους Information Technology (ΙΤ) στην Ιταλία και στην Ελλάδα, καθώς και μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων (computer-based information systems). Είναι ο Γενικός Γραμματέας και Chief Information Officer για το τμήμα IT της WUAVF Hellas, έχοντας ζωτικό ρόλο σε όλα τα μελλοντικά projects καινοτομίας και λογισμικού σχετικού με UAVs και drones.

Μωρίς Γκορμεζάνος

Drone Cinematography Advisor WUAVF Ελλάδας

Διευθυντής φωτογραφίας, οπερατέρ και φωτογράφος. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc στην Παραγωγή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Πανεπιστημίου του York, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η επαγγελματική του εμπειρία, καθώς και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για την κινηματογραφική αφήγηση και τα εναέρια μέσα κινηματογράφησης (drones), οδήγησαν στο διορισμό του, με την ιδιότητα του Συμβούλου Εναέριας Κινηματογράφησης, στο Ελληνικό Παράρτημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (World UAV Federation).

Γιάννης Δάγκλης

Πρόεδρος WUAVF Ελλάδας

Διαθέτει περισσότερα από 24 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας δημοσίου & ιδιωτικού τομέα, ειδικότερα στον τομέα της ασφάλειας, ως σύμβουλος Διαχείρισης Ρίσκου και προσωπικής ασφάλειας (Risk Management consultant).Τον Ιούνιο του 2018 έλαβε εντολή και εξουσιοδότηση από τον Πρόεδρο της WUAVF κ. Jincai Yang, να ιδρύσει και να ηγηθεί του Παραρτήματος Ελλάδας της WUAVF, με αποστολή την προώθηση και περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των UAVs και drones στην Ελλάδα και στη νότια Ευρώπη.

Μενέλαος Μελετζής

Σύμβουλος Εκδόσεων Nexus Publications

Διδάκτορας Επιστημών του Πανεπιστημίου του Νovisad (Σερβία) και επιστημονικός συνεργάτης του University of Applied Arts Belgrade, στον τομέα New Media. Είναι τ. Τακτικός Επίκουρος καθηγητής Φωτογραφίας στο τμήμα Γραφιστικής του Α-ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και άρθρων για τη φωτογραφία επί 35 και πλέον χρόνια. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων- Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Εκδοτών Περιοδικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FAEP).