Η DJI ανακοίνωσε νέο μοντέλο στην σειρά των Osmo Mobiles gimbal, σκοπεύοντας στην μεγαλύτερη φορητότητα, στην ευκολία χρήσης, καθώς και στη μικρότερη τιμή.

Το νέο DJI Osmo Mobile 3 κατασκευάστηκε ώστε να είναι όσο πιο φορητό γίνεται. Με πτυσσόμενο το κύριο μέρος, χαμηλό βάρος στα 405 γραμμάρια και με πολλά νέα χαρακτηριστικά στο λογισμικό του, πρόκειται για την "επιτομή" της φορητότητας και της λειτουργικότητας.

 

 

 

 

 

Το Osmo Mobile 3 εξοπλίζεται με νέες τεχνολογίες όπως το Quick Roll το οποίο επιτρέπει την άμεση εναλλαγή από κάθετο σε οριζόντιο κάδρο και αντίστροφα χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις το smartphone από το gimbal. Σημαντική αλλαγή αποτελεί η ανασχεδίαση των βραχιόνων συγκράτησης του smartphone, οι οποίοι πλέον δεν κλείνουν τις θύρες φόρτισης και υποδοχής ακουστικών, όπως συνέβαινε στα προηγούμενα μοντέλα. Ανασχεδιασμένο είναι επίσης και το Sports Mode, ώστε να γίνεται καλύτερη διαχείριση των σκηνών δράσης.

 

 

Φυσικά, το Osmo Mobile 3 διαθέτει όλες τις γνωστές λειτουργίες από τα προηγούμενα μοντέλα, όπως την διαχείριση του ζουμ, το Ronin trigger, λογισμικό για timelapse, Active Track 3.0 και άλλα. Διαθέσιμη είναι επίσης η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και έναρξη λήψης βίντεο με χειρονομίες.

 

 

Το νέο DJI Osmo Mobile 3 διατίθεται στην αγορά με τιμή "έκπληξη" στα 119 δολάρια, 10 δολάρια πιο φτηνό από την προηγούμενη έκδοση. Διαθέσιμο στα 139 δολάρια είναι το Osmo Mobile 3 Combo, το οποίο περιλαμβάνει το Osmo Grip Tripod και θήκη μεταφοράς.

 

 

Ακολουθεί το βίντεο παρουσίασης του DJI Osmo Mobile 3 από το επίσημο κανάλι της DJI στο Youtube.