Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Με αφορμή την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, το θέμα που επιλέξαμε για εσάς είχε θέμα "Love" και περιστρεφόταν γενικά γύρω από την έννοια της αγάπης. Παρόλο που επρόκειτο για ένα εύκολο θέμα, ο διαγωνισμός μάζεψε λίγες συμμετοχές, 325 συγκεκριμένα, με τις περισσότερες να είναι μετρίου επιπέδου. Ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 καλύτερες που κέρδισαν μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες!

 

Οι συμμετοχές

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και πρωτό-ανακοινώθηκαν μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTubeΠαρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Isolation Photo Contest

Στον επόμενο διαγωνισμό θα χρειαστεί να στρέψετε την προσοχή σας γύρω από το αίσθημα της "Απομόνωσης". Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το θέμα αυτό είναι καθαρά δική σας επιλογή. Μπορεί να είναι για παράδειγμα ένα αντικείμενο απομονωμένο από τον περιβάλλοντα χώρο ή ακόμη και ένας άνθρωπος ο οποίος νιώθει μόνος του.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φωτογραφήστε!

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Isolation εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Παναγιώτης Ιωάννου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Παναγιώτης Κοτσαρίνης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Papazapraidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αρχοντία Μαρία Μαδώνη

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ilias Outras

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maraki Nteve

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημητρης Θεοδωρακοπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Rena Nikola

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σωτηρης Τσαλιγοπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stavros Makridis

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!