Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το τελευταίο Photo Challenge της χρονιάς όφειλε να έχει εορταστικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό σάς ζητήσαμε να εστιάσετε γύρω από το κλασσικό σχήμα του αστεριού, συμπεριλαμβάνοντας μόνο αυτό ως βασικό πρωταγωνιστή στο κάδρο σας, πλαισιώνοντάς το με ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.

 

Οι συμμετοχές

Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 200, ωστόσο σε ένα τόσο απαιτητικό challenge και με τα μέτρα της καραντίνας να στερούν επιλογές σε πολλούς από εσάς, ο αριθμός αυτός είναι ικανοποιητικός. Προσπαθήσατε και εντοπίσατε το σχήμα του αστεριού, είτε το δημιουργήσατε από μόνη σας, με αποτέλεσμα να ξεχωρίσουμε 8 φωτογραφίες αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους.

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Για το κλείσιμο του 2020 και για να μπει με το καλό το νέο έτος, διαλέξαμε ένα θέμα από αυτά που εσείς ζητήσατε. Ο τίτλος είναι Mirror και ζητάμε από εσάς στο κάδρο σας να συμπεριλάβετε τουλάχιστον έναν καθρέφτη. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αντανάκλαση που προσφέρει η επιφάνειά του και συνδυάστε τη όπως εσείς επιθυμείτε για να προσφέρετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι διπλάσιος από τον κανονικό λόγω εορτών, αξιοποιήστε τον καταλλήλως!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις οχτώ φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. 

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Pinelopi Theotikou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stergios Kougioumtzis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη MyPovShots Anon.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giorgos Sarnatzidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Argiris Nikitaras

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ραφαέλλα Κουκά

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vasilis Skigkopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Τάσος Αφένδρας

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!