Πριν ακριβώς από μία εβδομάδα, οι 30 τυχεροί της κλήρωσης ήρθαν μαζί μας στην πρώτη μας φωτοβόλτα! Εκεί, γνωριστήκαμε, φωτογραφηθήκαμε και φυσικά φωτογραφίσαμε! 

Με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος και τελικό προορισμό μας το Photonet Special Day, κάναμε πράξη τις βασικότερες τεχνικές για τη φωτογραφία δρόμου. Οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις καλύτερες λήψεις τους και να τις σχολιάσουμε όλοι μαζί, παρέα με έναν εκ των κορυφαίων φωτογράφων στο είδος του, τον Θανάση Σταυράκη.

Ήταν πραγματικά χαρά μας που γνωρίσαμε έστω και μερικού από εσάς. Είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε πως πίσω από τα νούμερα και τους αριθμούς, κρύβονται άνθρωποι που μοιράζονται πραγματικά το ίδιο πάθος με εμάς, τη φωτογραφία.

 

 

Στο παραπάνω βίντεο καθώς και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το τι έγινε στο πρώτο Photowalk, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου!

Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο με τις καλύτερες λήψεις όσων συμμετείχαν. Ευχαριστούμε πολύ το περιοδικό Photonet για τη φιλοξενία του στο Photonet Special Day, καθώς και τον φωτορεπόρτερ Θανάση Σταυράκη για τον σχολιασμό και τη συζήτηση των φωτογραφιών. 

 

 

Δεσμευόμαστε για το επόμενο και ...μεγαλύτερο Photowalk! Σύντομα οι φωτογραφίες όσων συμμετείχαν.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Λιαρόπουλος, Δημήτρης Μανώλαρος, Πάνος Άστορ Κόφφας.