Η νέα σειρά της Samsung (Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy 24 Ultra) θα είναι η πρώτη που θα έχει δυνατότητα να ανεβάσει φωτογραφίες HDR σε Instagram, Snapchat, TikTok καθώς και WhatsApp.

H Samsung ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με τα Social Media, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες της κάμερας όταν τραβούν φωτογραφίες απευθείας από τις εφαρμογές.

«Κάθε φωτογραφία και βίντεο που τραβάτε ή προβάλλετε, θα εμφανίζεται σε πλήρη γκάμα χρωμάτων και αντίθεσης, από τη στιγμή που τραβάτε το περιεχόμενο, έως τη στιγμή που δημοσιεύετε», δήλωσε στη σκηνή ο Hamid Sheikh στην εκδήλωση παρουσίασης των S24.

 

 

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων θα μπορούν να διατηρήσουν ανέπαφη την υψηλή ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο που τραβήχτηκαν με τα Galaxy S24 όταν χρησιμοποιούν τις κάμερες εντός εφαρμογής. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν φωτογραφίες "Nightography" (χαμηλού φωτισμού), "Super HDR" και βελτιωμένη σταθεροποίηση βίντεο.

Μέσα από την εφαρμογή του Instagram θα προσφέρονται και έξτρα δυνατότητες όπως περισσότερες επιλογές στο μοντάζ, θάμπωμα φόντου, αφαίρεση αντανακλάσεων, ακόμη και δημιουργία κινούμενων εικόνων.

Διαβάστε ακόμη: Τι είναι το HDR στη φωτογραφία;